Michalovi mazlíčci - Michal Nesvadba

Kouzelná školka

Michalovi mazlíčci - Michal Nesvadba

Místo

Lidový dům

Vstupné

189 Kč

Termíny

Momentálně nejsou naplánované žádné termíny.

V neděli 27. listopadu od 10.30hod. se v Lidovém domě v Karlových Varech koná po dlouhých pěti letech Kouzelná školka s Michalem Nesvadbou, autorské představení Michalovi mazlíčci - Michal Nesvadba.

Vstupenky - rezervace

https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/michalovi-mazlicci-...

https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1311459

Michal v Mazlíčcích představuje svoje miláčky ze zvířecí říše. Děti se prostřednictvím tohoto představení na chvilku zastaví i na klidném místě v pralese v Africe, ale pak už rychle zase zpátky do Michalova pokojíčku, kde na něj čekají další jeho oblíbení plyšáci ... a spousta jeho vzpomínek do kterých se vrátí spolu s dětmi v sále... Nemůže chybět legrace, soutěže ale ani překvapení ...? Víte, koho má Michal opravdu moc rád, je jeho Miláček a vy ho dobře znáte...?

V představení uvidí děti skutečné hračky, své oblíbené plyšáky, do kterých se zamilují nejen ony, ale také jejich rodiče.

Michal a jeho vystoupení představují jednoduchou formu humoru, založenou na věcech které děti denně obklopují, které znají a jen udiveně sledují co a jak s nimi umí vymyslet jejich kamarád Michal. A proto odchází nejen nadšené a zabavené, ale nesou si v hlavičkách hodně zajímavých nápadů, které rozvíjí fantazii a přitom dávají smysl.

Michal Nesvadba

Michal Nesvadba je významnou osobností a představitelem pořadu Kouzelná školka, na kterém se již 17let podílí autorsky i jako hlavní představitel od samotného vzniku pořadu na obrazovce. V dnešní době však s rozšířením prostoru pro dětské diváky na ČT Déčku si k oblíbenému zábavního pořadu Kouzelná školka přidal i další své autorské pořady, které jsou zábavně -vzdělávací, mají obrovskou sledovanost i zpětnou vazbu ve formě reakcí diváků na úkoly nebo obrázky, které mají děti zaslat a namalovat, na www se Michalových kvízů účastní obrovské počty dětí denně, na Youtubu má sledovanost 1-2mil.

Michal je tedy dětem známý z pořadů Abécédé s Michalem, Michalovy barvy, Jedna, dvě, Michal jde a Michalova doprava. Právě nyní se pro děti natáčí nové téma, které bude opět unikátní ve zpracování a milém přístupu Michala, který ho po roky řadí u dětí na hlavní příčku v oblíbenosti a sledovanosti.

O karlových varech

Karlovy Vary mají světový unikát v počtu léčivých horkých pramenů na světě.

Více o Karlových Varech

Pomůžeme vám

Web provozuje Infocentrum Karlovy Vary, zavolejte nám či napište.

Kontakt na Infocentrum